Despre noi

sugar site

Ce este Sugar Dance?

fg

În traducere înseamnă “dansul zahărului” și reprezintă un serviciu pe care noi, echipa Sugar Dance, îl îndrăgim foarte mult.
Ne place dansul și epilarea cu zahăr, așa că am creat o experiență nouă pentru tine .

Sunt doi termeni noi : “epilarea cu zahăr” și “sugar dance”, așa că îi voi explica pe amândoi.
Sugar Dance este un concept realizat de Irina Gardea care presupune masarea unei paste dulci din zahăr pe piele în ritmul muzicii pentru servicii de tratatare a pilozității în exces.

Spre deosebire de epilarea cu ceară, zahărul se aplică prin masaj manual și este deosebit de relaxant, având chiar o parte din beneficiile unui masaj : ușor drenaj limfatic pentru reducerea oboselii picioarelor și tonifierea pielii. Acest masaj se efectueză nu doar prin mișcarea mâinilor, ci folosind întreg corpul, asemeni unui dans.

În concluzie, Sugar Dance este un serviciu inovator ce duce epilarea cu zahăr la un alt nivel pentru a-ți oferi o experiență deosebită , cu efecte mai mari decât doar de îndepărtarea părului în exces.

Pentru a oferi un serviciu de epilare cu cât mai multe beneficii, Sugar Dance a hotărât să colaboreze cu EpilaDerm Scandinavian Sugaring, producatori care au conceput produse  speciale pentru îndepărtarea părului nedorit. Beneficiile acestor produse coincid cu interesele noastre. Ingredientele naturale folosite la obținerea produselor oferă  hidratare, iar la finalul tratamentului rezultă o piele catifelată .

Pasta de zahăr EpilaDerm este o inovație mondială, fiind singura pastă de zahăr produsă la rece.
Este transparentă și foarte elastică, mai puțin dureroasă și cu eficiență mai mare în smulgerea firelor de păr.

Asigură rezultate superioare în ceea ce privește rărirea părului, subțierea firului și tratarea firelor crescute sub piele.

epiladerm-scandinavian-sugaring

EpilaDerm Scandinavian Sugaring oferă un sistem sofisticat de produse pentru îndepărtarea blândă a părului. Vă permite să stăpâniți tehnica într-un mod profesionist, fără probleme.

EpilaDerm Scandinavian Sugaring reprezintă ultima tendință de îndepărtare a părului.
EpilaDerm Scandinavian Sugaring este un concept modern pentru reducerea permanentă a creșterii părului. 

Cu produsele noastre de calitate veti oferiți clientilor mult mai mult decât îndepărtarea părului: veți pregăti pielea, veți elimina părul în direcția naturală de creștere și veți aplica și tratamentul enzimatic pentru reducerea creșterii părului și calmarea pielii. Rezultatele vorbesc de la sine – pielea este netedă și lipsită de păr o lungă perioadă de timp.

berstdrd60x470