FAQ

1. Care este diferența dintre pastele de zahăr EpilaDerm și alte paste de zahar?

Pastele de zahăr EpilaDerm sunt paste moderne și produse industriale care, spre deosebire de alte paste de zahăr conțin numai apă și zaharuri.

Oricine care utilizează paste de zahar EpilaDerm, iși dau seama imediat cât de ușor este de lucrat cu ea.

Pasta de zahar EpilaDerm nu trebuie să fie pre-încălzită într-un dispozitiv de încălzire pentru a fi operațională și să rămână suplă. Este un lichid ușor de aplicat, fără presiune și forță.

2. Care este diferenta dintre epilarea cu pastă de zahăr și epilarea cu ceară ?

Cand se face Sugaringul cu EpilaDerm, spre deosebire de ceara in care indepartarea firelor de par se face in directia opusa cresterii acestuia, Sugaringul este realizat prin aplicarea in directia opusa cresterii de par, iar indepartarea acestuia paralel cu pielea si in directia de crestere a parului. Astfel, rezultatul este, de obicei, de lungă durată.

În plus, îndepărtarea părului cu pasta de zahăr este mai puțin dureroasă, deoarece pasta de zahar aderă mai puțin la nivelul pielii și nu funcționează pe baza unei îndepărtări puternice.

3. Pentru ce părți ale corpului este util EpilaDerm Scandinavian Sugaring ?

Având ăn vedere faptul că eliminarea părului cu pastele de zahăr EpilaDerm este deosebit de delicată cu pielea, aceasta se poate aplica oriunde pe corp. Chiar și de pe zone sensibile ale pielii puteți elimina parul cu pasta de zahar, cum ar fi linia bikinilor sau zona genitală,.

Pastele zahar EpilaDerm nu conțin elemente ce provoacă iritații sunt compatibile cu orice tip de piele.

4. Este EpilaDerm Scandinavian Sugaring potrivit pentru toată lumea?

Avantajul constă în faptul că este potrivit pentru toate tipurile de piele și păr. Spre deosebire de ILP sau îndepărtarea părului cu ajutorul laserului, culoarea parului si culoarea pielii nu contează. Chiar si persoanele cu piele (foarte) sensibilă, pot utiliza această metodă.

5. Cît de repede crește părul după o astfel de intevenție ?

Îndepărtarea părului cu pasta de zahăr are efecte timp de aproximativ 3-4 saptamani.
Rapiditatea cu care firul de păr crește depinde de fiecare persoană în parte, aici jucând un rol important predispozitia genetica și hormonală .

În plus EpilaDerm, produs profesional de îngrijire cu enzime oferă în timp reducerea permanentă a creșterii părului. După Sugaring aceasta pătrunde în foliculii piloși și extrage baza de creștere a celulelor firului de păr, astfel încât firul de păr va deveni de la o aplicație la alta mai subțire, mai deschis la culoare, mai moale și semnificativ mai puțin.

6. Ce ar trebui să fac cu pastele de zahăr EpilaDerm înainte de îndepărtarea părului?

Trebuie să transmiteți clientului, sa nu isi radă sau să elimine părul cu aproximativ 14 zile înainte de epilarea cu pasta de zahăr. Expunerile la soare sau vizitele la solar trebuie evitate timp de 24 de ore înainte de aplicare.

De preferat ar fi ca în ziua epilării să nu se folosească creme, loțiuni, deodorant și/sau make-up.

7. Pot face ceva greșit în timpul aplicării?

Aplicarea pastei de zahăr este foarte simplă. Cu toate acestea, ar trebui să cunoașteți diferite tehnici sau să învățați sa epilați.

Acestea sunt oferite de EpilaDerm la diferite ateliere de lucru, care pot fi găsite în meniu.

8. Clienții mei ar trebui să țină cont de anumite instrucțiuni după epilare ?

După epilare clienții ar trebui să evite pentru 72 de ore următoarele activități: expunerea intensivă la soare pe plajă sau la solar, vizitele la piscină sau sau băie termale și saună.

Pentru a preveni iritarea, pe piele nu trebuie aplicate timp de 24 h deodorante sau parfumuri. În plus, se recomandă un tratament de îngrijire la domiciliu cu produse EpilaDerm.

9. Cum EpilaDerm degetului îndulcire?

Aplicați pasta de zahar împotriva direcției naturale de crestere a parului încet și fără presiune, cu vârful degetelor. Cu cât aplicați mai lent, cu atât terminați mai repede. Fiecare bandă trebuie aplicată cel puțin de 3 ori la rând, fără ca pasta de zahăr să fie între timp îndepărtată.

Oferiți timp pastei de zahăr să acopere părul și să curga în foliculul pilos. După aplicare tragți din nou pasta de zahăr cu mișcări ferme în direcția naturală de creștere a părului. Repetați procedeul în cazul în care părul rămâne neîndepărtat.

Aceasta descriere nu este suficientă și nu înlocuiește participarea la un atelier în care să învățați și să prindeți îndemanârea pentru a folosi tehnica în mod corect.

10. Cum se realizează epilarea cu Benzile EpilaDerm ?

Aplicați pasta de zahar în strat foarte subțire , împotriva direcției naturale de creștere a părului cu spatula. Țineți spatula la un unghi de 90 ° față de piele și aplicați în direcția opusă tuturor firelor de păr.

Lucrați încet în zonele cu par lung pentru a evita o smulgere excesivă.
Cu cât veți aplica mai lent si în strat mai subtire , cu atât mai rapid și mai eficient veți termina.

După aplicare, așezați banda EpilaDerm pe stratul de pastă de zahăr. Nu uitați să umeziți anterior cu un pulverizator cu apă. Dupa care, stabiliti o conexiune intre banda si pasta de zahar printr-o apasara usoara. Apoi trageți banda cu o mișcare decisivă în direcția naturală de creștere a părului paralel cu pielea .

Această descriere nu înlocuiește participarea la un atelier unde se învăță corect modul de utilizare al Benzilor EpilaDerm .

11. Pastele de zahar EpilaDerm Universal sunt preîncălzite?

Preîncălzirea pastei de zahăr universal EpilaDerm nu este necesară. Toate pastele pot fi procesate la temperatura camerei.

Dacă doriți să preîncălziți zahărul Strong, setați termostatul aparatului de încălzire la maxim nivelul 2-3.

12. Pe cine pot contacta dacă am întrebări despre produse sau aplicarea acestora?

Pentru asistență și întrebări despre EpilaDerm Scandinavian Sugaring vă rugăm să contactați serviciul cu clienții EpilaDerm.

Telefon: 0727 396 826
E-mail: irinagardea@gmail.com

13. Cum pot fi antrenor EpilaDerm?

Sunteți în căutarea unei noi provocări ?

Doresti să ste dezvolți în acest domeniu al epilării ?

Vrei să fii parte dintr-o echipa tanară si dedicată?

Ne puteti contacta la 0727 396 826.