Pasta de zahăr sau Ceara Tradițională ?

Premium WordPress Themes

Ce mai este nou? Crezi că epilarea cu zahăr este doar un trend trecător sau va atrage multe cliente fidele datorită eficacității ? Citește mai jos despre proprietățile surprinzătoare ale pastei de zahăr și află cum te-ar putea ajuta în carieră.

Avantajele cerii tradiționale

Premium WordPress Themes

Ceara tradițională este preferata româncelor. A fost folosită cu mult înainte de a apărea ceara de unică folosință , iar aceasta din urmă nu a reușit să se impună în fața cerii clasice.

Motivul?

Ceara de unică folosință promitea igiena, temperatură mai scăzută și rapiditate, însă a picat testul la eficiența smulgerii părului. În plus, este mai agresivă pentru piele.

Așa că majoritatea femeilor s-au întors la ceara tradițională precum copilul la sânul mamei. Și nu i-au mai dat drumul nici când normele europene au interzis epilarea cu ceara refolosibilă din cauza marelui pericol pentru sănătate.

Cosmeticienele și clientele sunt atât de dependente de ceara tradițională încât nu s-au putut aplica normele europene privind igiena serviciilor de epilat.Refuzul cosmeticienelor și clientelor de a renunța la ceara clasică a fost atât de vehement, încât legea a permis folosirea în continuare a acestei metode . Au justificat că nu poți schimba radical și brusc niște practici cu care femeile din România s-au obișnuit de atâția ani de zile.

Dacă ar fi intrat în rigoare acea lege (existentă deja în multe alte țări) , cel mai probabil femeile s-ar fi furișat în saloane obscure sau camere de apartament pentru a-și aplica pe piele o substanță fierbinte , contaminată cu diversere bacterii , doar-doar să se smulga mai bine decât cu ceara de unică folosință, să țină mai mult timp și să lase pielea mai puțin iritată.

epilare cu ceara traditionalaUn alt avantaj al cerii clasice este prețul cel mai mic. Este cea mai ieftină metodă de epilare pe care o găsești în saloane.

Acest lucru este posibil din cauză că ceara este refolosită, același produs se aplică la cât mai multe cliente .

Beneficiarele acestui tip de epilare susțin că părul crește mai greu, este mai puțin dureros, iar pielea rămâne mai fină.

Recunosc că eu însămi m-am epilat cu ceara tradițională o perioadă destul de lungă.

Eu însămi m-am bucurat de beneficiile cerii refolosibile și am ignorat pericolul transmiterii diverselor bacterii și virusuriAm văzut pe pielea mea că ceea ce spuneau celelalte doamne era adevărat.

Eu însămi am ignorat avertismentele legate de igienă bazându-mă pe niște concepții pe cât de umane, pe atât de nerealiste:

” Dacă toată lumea face așa, atunci e bine” ,

” Mie nu mi se poate întâmpla” și preferata mea :

” Ceara este sterilizată. Se decantează la 180 de grade și este din nou igienică.”